تاریخ انتشار : 28 تیر 1391 18:33

اولین جشنواره ملی ریحانه

دختران و بانوان از ارکان اساسی جوامع بشری اند و عالی ترین نقش سازنده را در تربیت انسانی دارا می باشند و با سرمایه مهم عاطفی خود جامعه را به سمت انسانیت، تکامل، به ورزی و بهزیستی سوق می دهند.
زنان و دختران با حفظ نقش خود در خانواده، در عرصه اجتماع نیز وارد شده اند و در آن به ایفای نقش های گوناگون پرداخته اند.
در این شرایط توجه به قشر دانشجو، به عنوان مهمترین سرمایه اجتماعی و فرهنگی کشور مهمترین راهبرد را در مسائل مربوط به زنان آینده کشور دارد.
در این راستا دبیرخانه جشنواره ملی دختران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان یک نهاد انقلابی و یک پایگاه دانشگاهی، می کوشد تا با ایجاد فضایی سالم، نوآورانه، باتحرک و با مشارکت نهادهای دانشجویی به منظور پیشبرد جامعه اسلامی به ویژه دانشجویان دختر  به عنوان آینده سازان کشور، اقدام به برگزاری اولین جشنواره ملی ریحانه نماید.
بخش های جشنواره :
این جشنواره در  بخش هایی  به شرح زیر برگزار می گردد:
الف) بخش مقالات
ب) بخش ادبی :
شعر و نثر ادبی- داستان کوتاه- داستان بلند
ج) بخش هنری :
عکاسی (دیجیتال و آنالوگ)- گرافیک- فیلم مستند- خوشنویسی- صنایع دستی – سایت و وب لاگ نویسی
د) بخش سایت و وبلاگ نویسی
ه) بخش ویژه
رودوزی- چاپ باتیک- طراحی لباس و پوشاک- ساخت و تراش سنگهای زینتی
محل دبیرخانه : تهران، خیابان ولی عصر (عج)، بالاتر از سه راه شهید بهشتی، کوچه نادر، پلاک 5، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی
نشانی سایت :
.org/reyhanehusfestivalsi
پست الکترونیک :
Reyhaneh.festival@gmail.com
تلفن :
09190428857
زمـان بنـدي فراخوان :
مهلت ارسال آثار : حداكثر تا 15 مرداد ماه 1391
تاريخ برگزاري اختتاميه و نمایش آثار : 28 شهریور ماه  1391 مصادف با ولادت حضرت معصومه روز دختر
نحوه ی ارسال آثار :
شرکت کنندگان می توانند آثار خود را طبق شیوه نامه موجود در سایت و به انضمام فرم مخصوص ثبت نام در موعد مقرر به دبیرخانه جشنواره ارسال نمایند.