تاریخ انتشار : 26 تیر 1391 17:47

نمایشگاه دانشجویی

به گزارس روابط عمومی دانشگاه سوره آثار ارائه شده در این نمایشگاه در سه بخش سفال و سرامیک(نقش برجسته ، حجم ، لعاب) ، هنرهای فلزی (مینا ، جواهرسازی ، ملیله ، قلمزنی) و هنرهای چوبی (معرق ، منبط ، گره چینی ، مشبک ، خاتم) در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت.

به اذعان اساتید مدعو دانشگاه ، آثار هنری دانشجویان دانشگاه سوره در مقایسه با تمامی دانشگاه های موجود بی نظیر و غیر قابل مقایسه است و این موفقیت ماحصل مدیریت صحیح گروه هنر، آقای سعید آبادی و حضور اساتید برجسته و متعهدی است که تعلیم و تربیت این دانشجویان را بر عهده دارند.
از اساتید برجسته در حوزه چوب می توان به حضور آقای میرطیبی ، آقای کاوه و آقای هدایت اشاره کرد ، در حوزه سفال دانشجویان از حضور اساتید هنرمندی چون خانم حسینی ، آقای دکترهوشیارو آقای مهری بهره می برند و در حوزه فلز آقای صحرانورد آقای قانونی ، آقای برجیان و آقای موسوی مسئولیت آموزش دانشجویان را برعهده دارند.