تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1391 4:11

همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران با دانشکده هنر دانشگاه سوره

در این جلسه که به پیشنهاد دکتر ضرغامی  معاون طراحی هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهرداری تهران و با حضور مهندس روحانی در ساختمان اندیشمندان علوم انسانی برگزار شده بود، آقایان خسرو خسروی و دکتر کیارش زندی از اعضا هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این جلسه که با محوریت، اجرای هنری مراسم هفته دفاع مقدس برگزار گردید، مقرر شد که دانشکده هنر دانشگاه سوره به عنوان مجری طرح و معتمد سازمان، به ارایه پیشنهاداتی در دو فاز اجرایی برای همکاری با سازمان زیباسازی شهرداری تهران مبادرت کند.
با توجه به مباحث مطرح شده در جلسه مذکور و عنایت به تجربیات مناسب و درخشان دانشگاه سوره در اجرای طرحهای مشابه ملی و راه اندازی کانونهای فرهنگی و هنری وزارت علوم در سالهای گذشته، تصمیم گرفته شد تا طرحی برای ایجاد یک هسته دانشجویی و هنری در معاونت طراحی هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهرداری تهران ارایه نماید.