تاریخ انتشار : 7 دی 1393 10:33

تقويم آموزشي نيمسال دوم 94-93

قابل توجه دانشجویان ورودی مهر 92 به بعد

بر اساس اعلام و پيشنهاد وزارت علوم و مصوبه هیات رئیسه دانشگاه از نیمسال اول 94-93 درسی دو واحدی با عنوان"مهارتهای زندگی  دانشجویی" توسط گروه عمومی ارائه می شود که شرایط اخذ آن به شرح زیر می باشد :

1-این درس برای دانشجویان ورودی مهر 93-92 به بعد الزامی می باشد .
2- گذراندن این درس برای کلیه مقاطع دانشگاه الزامی می باشد .( در صورتیکه در هر مقطع یکبار این درس گذرانده شود ، نیازی به اخذ مجدد نیست).
3-درس مذکور 2 واحد نظری و از نوع پیش نیاز است و نمره آن در معدل احتساب نمی شود ، لیکن دانشجو باید حداقل نمره قبولی را مطابق آئین نامه آموزشی در هر مقطع اخذ نماید و در کارنامه دانشجو ثبت گردد .
4-شرایط اخذ ، حذف و امتحانات این درس مانند سایر دروس مطابق آئین نامه آموزشی وزارت علوم می باشد .
5-اخذ این درس برای ورودی های قبل از مهر 92 و همچنین دانشجویان مهمان اختیاری است .
6- این درس جزء سقف واحدهای هر نیمسال محاسبه نمی گردد .
7- شهریه درس مانند دو واحد درس نظری عمومی دریافت می شود