تاریخ انتشار : 11 مرداد 1390 7:43

جهاد اقتصادی را با مفهوم فرهنگی ترويج كنيم

عليرضا صدرا، عضو هيئت علمی دانشكده حقوق و علوم سياسی دانشگاه تهران، در گفت وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به تأكيد مقام معظم رهبری در سال جهاد اقتصادی بيان كرد: در سال های گذشته مقام معظم رهبری شعارهای عمدتا اقتصادی را مطرح كردند و اين شعارها با كارآمدی مفهوم پيدا می كند، جهاد اقتصادی يعنی كارآمدی جهادی تا بتوان اقتصاد جهادی را تحقق بخشيد.

نماينده اسبق مجلس شورای اسلامی افزود: انقلاب اسلامی يك پديده برضد استبداد داخلی، سلطه و استكبار خارجی و وابستگی به بيگانگان بود.

وی با بيان اينكه استقلال، آزادی، مردم سالاری دينی و توسعه فراگير از شعائر و بن  مايه های انقلاب اسلامی است، عنوان كرد: نظام جمهوری اسلامی برآمده از انقلاب و درعين حال بديع است كه مردم سالاری دينی و اسلام در آن وجود دارد.

صدرا با ذكر اينكه انقلاب در در دوران معاصر ظرفيت اسلام را نشان داده است، ابراز كرد: انقلاب جمهوری مشروطه را طرح كرد. ريشه و بن مايه انقلاب جهادی است و انقلاب خود يك حركت جهادی است. انقلاب اسلامی با پشت سرگذاشتن يك سری مراحل دوره گذاری را طی كرده و نهادسازی كرده كه عمدتا اين نهادها جهادی بوده است.

عضو هيئت علمی دانشكده حقوق و علوم سياسی دانشگاه تهران اظهار كرد: مردم و نظام در اين نهادهای انقلابی مشاركت داشتند اينكه انقلاب اسلامی در مواجهه با جنگی تحميلی پيروز شد و همه قدرت های جهانی شكست خوردند به دليل دارا بودن روحيه و فرهنگ جهادی بود.