تاریخ انتشار : 2 اردیبهشت 1391 9:19

مراسم افتتاحیه فیلم های کوتاه آلمانی زبان

مراسم افتتاحیه فیلم های کوتاه آلمانی زبان در سالن اجتماعات دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره با حضور دکتر روشن رئیس دانشگاه وسفیر کشور سوئیس نمایش فیلم و لیویالوی آگوستی سفیر سوئیس در ایران و جمعی از دانشجویان 28 فروردین برگزار شد. در ابتدای مراسم مدیر هنری جشنواره فیلم کوتاه سوره ضمن خوشامدگویی به حضار، به معرفی فیلم های منتخب کشور سوئیس پرداخت. پس از آن دکتر روشن با اشاره به فرهنگ غنی اسلام و تمدن ایرانی سخنان خود را آغاز کرد و هدف دانشگاه سوره را در اجرای این برنامه ایجاد، تقویت وارتقای ارتباطات فرهنگی بین کشورها دانست و اظهار امیدواری کرد که جشنواره فیلم کوتاه سوره نیز در مراحل بعدی در سطح بین الملل برگزار شود. در ادامه این مراسم خانم لیویالوی آگوستی سفیر سوئیس از روابط این کشور با ایران به نیکی یاد کرد و افزود امیدواریم که با نمایش این فیلم ها بتوانیم شما را با فرهنگ کشورمان آشنا کنیم. در پایان این مراسم 10 فیلم کوتاه با نام های برادر بزرگ ، مبارزان کوچک ، اسکی باز، گلدان های گل ، عصای کوهنوردی ، ما به تو وفاداریم ، تغییرات ، در مراکش برف می آید، رونالدو و پس از جنگ به نمایش درآمد.