تاریخ انتشار : 23 آذر 1392 10:6

مسابقه طراحی لوگو

فراخوان مسابقه دانشجویی طراحی لوگوبه مناسبت بیستمین سال فعالیت دانشگاه سوره

مقدمه:
به اطلاع کلیه دانشجویان محترم دانشگاه سوره می رساند، هیات رییسه دانشگاه سوره در صدد است به مناسبت دو دهه فعالیت جشن بیستمین سالگرد خود را در بهمن ماه سال 1392 برگزار نماید.
بنابراین، دست اندکاران برگزاری این جشن، قصد دارند؛ جهت تکریم وقدردانی از فعالیت های مسئولان و مدیران اسبق، کارکنان، اعضای هیات علمی، دانش آموختگان و دانشجویان، ارائه اقدامات و عملکرد دودهه فعالیت دانشگاه سوره، مراسم بزرگداشتی را در تاریخ 28 بهمن ماه 1392 در دانشگاه سوره برگزار کند.
بر اساس مصوبات شورای سیاستگذاری بزرگداشت دو دهه فعالیت دانشگاه سوره - دانشجو محور بودن برنامه -  تبیین شده و مقرر گردیده است تا دانشکده هنر برای
"طراحی لوگوی جشن دو دهه فعالیت آموزشی فرهنگی دانشگاه"
مسابقه ای با حضور دانشجویان برگزار نماید تا پس از داوری  ازمیان آثار ؛ برگزیدگان را انتخاب و جایزه آنها در روز جشن دو دهه فعالیت سوره در 28 بهمن ماه در حضور مسئولان تقدیم شود.
بنابراین از تمامی عزیزان دعوت می شود در مسابقه طراحی  چهارگانه نشانه تا تندیس دانشگاه و جشن بیست سالگی شرکت فرمایند.
• نکته مهم:
مقرر گردیده است پس از تایید و انتخاب نشانه برگزیده، مسابقه ای نیز متعاقبا برای طراحی اوراق اداری، پوستر، تندیس جشنواره و تمبر یادبود برگزار شود که در فراخوان بعدی، شرایط و جزییات آن اعلام خواهد شد

کلیات و تعاریف:
لوگو (نشانه) یا آرم چیست؟
لوگو یا نشانه نمادیست برای بیان کردن یک عبارت یا القا نمودن یک مفهوم. آرم ها چیزی شبیه امضا یا نشانه ای برای وجود یا حضور شخص یا موسسه ای است که آرم متعلق به آن است، می باشد. آرم ها در هر جایی که حضور آن موسسه یا شخص یا رویداد صاحب آرم در آن وجود دارد ثبت می گردد و نشان دهنده رد برجای مانده از او در آنجا است.
مشخصات یک لوگوی خوب :
• لوگو باید به سرعت قابل تشخیص باشد
• لوگو باید در حالت سیاه و سفید و تک رنگ نیز خوب دیده شود
• لوگو باید دارای اجزائی هماهنگ باشد
• لوگو باید خلاقانه و متمایز باشد ( مشخصه بارز هر لوگو تمایز و عدم شباهت آن به لوگویی دیگر است )
• لوگو وقتی چرخانده یا برعکس می شود باید قابل تشخیص باشد
• لوگو بهتر است با کمتر از چهار رنگ طراحی شود
• لوگو باید حاوی رنگهایی زنده و منتقل کننده انرژی باشد
• لوگو باید هوشمندانه و بر پایه پیامی حساب شده طراحی گردد
• لوگو نباید هیچ چیز اضافی در خود داشته باشد
• لوگو باید در کشوری مثل ایران با قوانین مربوطه منطبق باشد تا بتوان آنرا ثبت نمود
• لوگو باید به گونه ای اجرا شود که توسط افرادی با سواد گرافیکی پایین نیزقابل درک و یا به یاد    ماندنی باشد
• لوگو نباید از تشکیل چند لوگوی دیگر بوجود آمده باشد
• لوگو باید در حالت تغییر اندازه نیز بخوبی قابل تشخیص باشد
• لوگو باید از لحاظ زمانی کاملا منعطف و با آینده نیز کاملا سازگار باشد
• لوگو بهتر است از جلوه های ویژه استفاده نکرده باشد
• لوگو باید ساختاری منسجم و معین داشته باشد
• لوگو نباید دارای جزئیات پیچیده باشد
• لوگو باید دوست داشتنی و تقریبا همه پسند باشد
• لوگو باید سادگی خود را حفظ کند
• لوگو نباید منحرف کننده باشد
• لوگو باید متعادل و خوش ترکیب به نظر برسد

مقررات شرکت:
• پایه اصلی و اساس طراحی می تواند عبارت  سوره و یا یک نشانه دلخواه باشد.  مهمترین ملاك انتخاب طرح ارائه شده طرحی است كه در برگیرنده شناخت بهتر و واقع گرایانه در خصوص دانشگاه سوره، تعهدات و وظایف آن می باشد.
• لوگوی طراحی شده نمایانگر ویژگی های دانشگاه سوره و در اندازه حداقل 100*100 پیکسل و حداکثر 500*500 پیکسل باشد و خوانایی و تناسب خود را از دست ندهد.
طراح اثر برگزیده باید فایل نهایی(لایه باز)آثار را در اختیار دبیرخانه  قرار دهد.
هر نفر مجاز به ارسال حداکثر سه اثر  در هریک از شاخه ای چهارگانه بوده و به طراح اثر برگزیده جایزه و دیپلم افتخار تعلق خواهد گرفت.
علاقه مندان باید آثار خود را  به صورت فایل دیجیتالی با فرمت JPG  و یا Tiff  و در قطع و در قطع بزرگترین ضلع 35 سانتی متر و با کیفیت 300dpi از طریق سایت ارسال شود به نشانی
zandi@soore.ac.ir
ارسال نمایند.
• فایل هر یک از آثار نباید بیش از 6 مگا بایت باشد.
• ذکر مشخصات کامل هنرمند؛ شامل: نام، نام خانوادگی، تاریخ تولد، محل تولد، شماره دانشجویی، سال ورود، آدرس پستی، کدپستی، آدرس الکترونیکی، شماره تلفن ثابت، شماره تلفن همراه، خلاصه سوابق علمی، هنری، پژوهشی ویک قطعه عکس پرسنلی و تكمیل فرم ثبت نام برای شركت در مسابقه الزامی است
• آثار ارسالی به هیچ وجه مسترد نخواهد شد
• خلق آثار ارسالی میتواند به صورت فردی یا گروهی انجام پذیرد. در صورت انجام کار گروهی، نام تمامی افراد باید ذکر شود.
• مسئولیت اصالت آثار و رعایت قوانین کپیرایت به عهده ارسال کنندگان است. در صورت نقض آن، ارسال کنندگان آثار مسئول بوده و هیچگونه مسئولیتی متوجه دبیرخانه جشنواره نمیباشد.
• دبیرخانه جشنواره، کلیه حقوق چاپ، تکثیر و همچنین نشر الکترونیک و ارائه نمایشگاهی آثار را دارد. دبیرخانه جشنواره مجاز خواهد بود از تصاویر آثار ارسالی در تبلیغات فرهنگی خود و  فیلم " استفاده نماید
• به تمامی شرکت کنندگان در جشنواره که آثارشان در نمایشگاه به نمایش درآمده، گواهی شرکت تعلق خواهد گرفت.
• به هنرمندانی که آثارشان در کتاب چاپ شود، کتاب جشنواره اهداء می گردد.
• هر نوع تصمیم در خصوص موارد و موضوعهای پیشبینی نشده با رئیس، دبیر و شورای علمی جشنواره خواهد بود.

جوایز:
الف: نفر اول: دیپلم افتخار و مبلغ پنج میلیون ریال جایزه نقدی
ب: نفر دوم: دیپلم افتخار و مبلغ سه میلیون ریال جایزه نقدی
ج: نفر سوم: دیپلم افتخار و مبلغ یک میلیون ریال جایزه نقدی
د: علاوه بر نفرات اول تا سوم، هیات داوران با اهدای جوایزی پنج اثر برگزیده بعدی را مورد تشویق قرار خواهند داد.

گاه شمار کلی جشنواره:
آخرین مهلت ارسال آثار30 آذر ماه 1392
انتخاب آثار برای حضور در نمایشگاه:  اول دی ماه 92

نشانی دبیرخانه جشنواره:
خیابان آزادی – بین خیابان های آذربایجان و خوش – نبش کوچه کامیاران – دانشگاه سوره - دفتر ریاست دانشکده هنر

در پایان از تمامی شركت كنندگان در مسابقه تشكر و قدردانی می نماییم و منتظر طرح های زیبای شما هستیم