تاریخ انتشار : 13 آذر 1392 7:6

بزرگداشت دو دهه فعالیت هدفمند

دکتر محمد روشن، رئیس دانشگاه در مصاحبه ای با روابط عمومی دانشگاه سوره در خصوص دو دهه عملکرد هدفمند دانشگاه در حوزه آموزش و فرهنگی و پژوهشی طرح برگزاری بزرگداشت دو دهه فعالیت آموزشی دانشگاه سوره را مطرح کرده اند.

ایشان در ادارمه اذعان داشت دانشگاه سوره درصدد است جهت تکریم وقدردانی از فعالیت های مسئولان و مدیران اسبق، کارکنان، اعضای هیات علمی، دانش آموختگان و دانشجویان، ارائه اقدامات و عملکرد دودهه فعالیت دانشگاه سوره، مراسم بزرگداشت 28 بهمن ماه 1392 در دانشگاه سوره برگزار کند.

در طی این مراسم علاوه بر سخنرانی مسئولان سازمان تبلیغات اسلامی و وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، گزارش و عملکرد بیست ساله سوره، رونمایی از کتاب اول دانشگاه، تمبر یاد بود، تقدیر از نخبگان و برترین های دانشگاه، برپایی نمایشگاه انتشارات آثار اعضای هیات علمی، دانش آموختگان و دانشجویان برگزار می شود.

ایشان در ادامه اظهار داشتند همچنین سوره در نظر دارد از تاریخ 26 بهمن ماه تا 30 بهمن ماه را هفته سوره قراردهد ،که در این هفته شنبه و یکشنبه به نام دانشکده هنر، سه شنبه دانشکده فرهنگ و ارتباطات و چهارشنبه دانشکده معماری است. در ایام تعیین شده هریک از دانشکده ها بنابر ظرفیت خود به برگزاری مراسم در دانشکده می پردازد.

ایشان همچنین برپایی اتاق انتشارات دانشگاه سوره، بر پایی نمایشگاه هنری فرهنگی، طراحی سایت دانش آموختگان، غرفه انجمن های علمی و فرهنگی را از دیگر برنامه های این بزرگداشت عنوان کرد.

شایان ذکر است بزرگداشت دو دهه فعالیت دانشگاه سوره در 28 بهمن ماه 1392 در تالار سوره برگزار می شود.