تاریخ انتشار : 5 مرداد 1390 11:9

جاذبه ارائه آموزه های دينی با زبان هنر فراتر از روش های سنتی است

سيدمحمد ساجدی، معاون فرهنگی و دانشجويی دانشگاه سوره در گفت وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) با اشاره به نگاه مشترك همه آثار موجود به سمت امام عصر(عج) در نمايشگاه «در انتظار صبح» گفت: در همه رشته های اين جشنواره همه انگشت ها به سمت آن غايب از نظر است؛ بنابراين همه اين آثار برانگيزاننده يك حس در بينندگان بوده و هر كدام از آن ها لطافت خاص خود را دارد و برآمده از يك روح سرگشته و منتظر است.

وی افزود: زبان هنر يك زبان لطيف است و اگر آموزه های دينی را با كمك گرفتن از زبان هنر به جامعه عرضه كنيم، جاذبه آن برای كسانی كه گوش فرا می دهند بيش تر از روش های سنتی است و هنرمندان نقش به سزايی را در اين عرصه می توانند ايفا كنند.

ساجدی اظهار كرد: استقبال از اين فراخوان بسيار زياد بوده و اين جشنواره دومين سال از چهار دوره ای است كه جنبه بين المللی به خود گرفته است و با استقبال فراوانی نيز روبه رو شده است.

وی تصريح كرد: هيئت داوران اين نمايشگاه جزء برترين های هر رشته هستند كه گاهی اوقات انتخاب آثار به علت ويژگی های منحصر به فرد هر يك برای آن ها دشوار می شد و اين خود نشان دهنده اين است كه اين جشنواره حركت موفقی داشته است.

معاون فرهنگی دانشگاه سوره در ادامه افزود: دانشگاه سوره از اين فعاليت حمايت كامل كرده و در اين راستا سازمان تبليغات اسلامی نيز حمايت مادی و معنويی از اين جشنواره به عمل آورده است. استقبال مردم نيز از اين جشنواره بسيار خوب بوده و نسل جوان استقبال ويژه ای از داخل و خارج كشور نسبت به اين جشنواره داشته اند.

ساجدی در پايان خاطرنشان كرد: اين جشنواره در تلاش است بتواند در سال های آتی با گسترش و تنوع بيشتر به ندای جامعه پاسخ دهد.

يادآور می شود جشنواره در انتظار صبح 22تيرماه به مناسبت روز تولد حضرت علی اكبر(ع) و روز جوان با محوريت حضرت مهدی(عج) در دانشگاه سوره افتتاح شده است و در نمايشگاه آثار برتر اين جشنواره كه در گالری سوره برپا شده است 70اثر برگزيده از 900 اثر ارسال شده در 4 رشته طراحی پوستر، لوگوتايپ، معرق، نمايشنامه نويسی كوتاه و نقاشی در سطح كشوری و طراحی پوستر، لوگوتايپ، نمايشنامه نويسی كوتاه در سطح بين الملل برگزار شده است.