تاریخ انتشار : 1 آذر 1393 12:58

قابل توجه پذيرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد

ضمن عرض تبريک و خيرمقدم به کليه پذيرفته شدگان تكميل ظرفيت مقطع کارشناسي ارشد سال تحصيلي94-93 دانشگاه سوره ، نظر کليه پذيرفته شدگان را به موارد مهم زير جلب مي نماييم :
1- طبق جدول زماني زير به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مركزي دانشگاه سوره طبقه پنجم سركار خانم بيگلر مراجعه نماييد. ( آدرس : خيابان آزادي - بين خيابان خوش و آذربايجان - نبش كوچه كامياران - دانشگاه سوره )
2- ارائه کليه فرم هاي ثبت نام درخواست شده و تکميل آنها پيش از مراجعه به لينك سايت.

تاريخ : 3/9/1393 روز دوشنبه كليه رشته ها ( خانم ها )
تاريخ : 4/9/1393 روز سه شنبه كليه رشته ها ( آقايان)
(در انجام ثبت نام ارائه تمامي مدارک درخواستي الزامي مي باشد در صورتي كه دانشجو ترم اول (مهر 93)در دانشگاه ديگري مشغول به تحصيل مي باشد ،ارائه گواهي اشتغال به تحصيل از دانشگاه مبداء الزامي است).• .
• پس ازارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام دانشجویان به گروههای آموزشی خود جهت دریافت   Pass word & User name  مراجعه می نمایند . ( آدرس گروههای آموزشی )
• زمان  ثبت نام در روزهاي تعيين شده  از ساعت 30/8 لغايت 15مي باشد.
• حضور فرد پذيرفته شده در زمان ثبت نام الزامي است .
                                                                       سرافراز و پيروز باشيد
                                                                   خدمات آموزشي دانشگاه سوره