تاریخ انتشار : 28 آبان 1393 10:28

اطلاعيه بسيار مهم

به اطلاع كليه دانشجويان گرامي مي رساند منبعد هر گونه پرداخت بابت شهريه بحساب جاري ( 23/400001) دانشگاه طبق شناسه پرداخت اختصاص يافته توسط سيستم صورت مي پذيرد . عنايت فرماييد جهت اطلاع از اين شناسه به قسمت منوي كاربر - آموزش - اطلاعات جامع دانشجو- وضعيت شهريه ، مراجعه نموده و در قسمت وضعيت شهريه خود شناسه مورد نظر را كه تشكيل شده از شماره دانشجويي به همرااه الگوريتم بانك ملت مشاهده و در حفظ آن اقدام نماييد.
يادآوري 1: از تاريخ اطلاعيه كليه پرداختها توسط اين شناسه صورت مي گيرد.
ياد آوري 2 : در صورت هر گونه ابهام در نحوه استفاده از شناسه خود مي توانيد با شماره تلفن 66372525 مالي دانشجويي( خانم احمدي) تماس حاصل نماييد.
ياد آوري 3 : تاكيد مي شود كليه دانشجوياني كه در نيمسال اول 94-93 به صورت تعهد كتبي ثبت نام نموده اند و چون مهلت آنان سپري شده است هر چه سريعتر بصورت اينترنتي نسبت به تسويه حساب بدهي شهريه خود اقدام نمايند.