تاریخ انتشار : 18 شهریور 1393 12:54

قابل توجه پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي ناپيوسته 93

ضمن عرض تبريک و خيرمقدم به کليه پذيرفته شدگان نهايي  کارشناسي ناپيوسته سال تحصيلي94-93 دانشگاه سوره ، نظر کليه پذيرفته شدگان را به موارد مهم زير جلب مي نماييم :
1-  ثبت نام مطابق جدول ذيل از طريق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزي دانشگاه سوره طبقه پنجم سرکارخانم بيگلر امکان پذيراست ( آدرس : خيابان آزادي بين خيابان خوش و آذربايجان پلاک 396 دانشگاه سوره ).

شنبه :5/7/93 رشته معماري
يكشنبه : 6/7/93رشته ارتباط تصويري
دوشنبه :7/7/93 رشته مديريت امور فرهنگي
سه شنبه :8/7/93 رشته روابط عمومي

2- دانلود کليه فرم هاي ثبت نام و تکميل آنها پيش از مراجعه به دانشگاه.

• هنگام ثبت نام ارائه تمامي مدارک درخواستي الزامي مي باشد.
• پس ازارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام ، دانشجویان به گروههای آموزشی خود جهت دریافت   Pass word & User name  مراجعه می نمایند . ( آدرس گروههای آموزشی )
• زمان  ثبت نام در روزهاي تعيين شده  از ساعت 30/8 لغايت 15مي باشد.
• حضور فرد پذيرفته شده در زمان ثبت نام الزامي است .
                                                                       سرافراز و پيروز باشيد
                                                                   خدمات آموزشي دانشگاه سوره