تاریخ انتشار : 4 شهریور 1393 10:20

اطلاعيه مهم آموزشي

ضمن عرض تبريک و خيرمقدم به کليه پذيرفته شدگان نهايي  کارشناسي ارشد سال تحصيلي94-93 دانشگاه سوره ، نظر کليه پذيرفته شدگان را به موارد مهم زير جلب مي نماييم :
1-  ثبت نام روزهاي شنبه و یکشنبه و دو شنبه  به تاریخ 8/6/93 لغایت 10/6/93 از طريق مراجعه به اداره ثبت نام واقع در ساختمان مرکزي دانشگاه سوره طبقه پنجم سرکارخانم بيگلر امکان پذيراست ( آدرس : خيابان آزادي بين خيابان خوش و آذربايجان پلاک 396 دانشگاه سوره ).
2- دانلود کليه فرم هاي ثبت نام و تکميل آنها پيش از مراجعه به دانشگاه.

• در انجام ثبت نام ارائه تمامي مدارک درخواستي الزامي مي باشد.
• پس ازارائه مدارک تحصیلی به اداره ثبت نام دانشجویان به گروههای آموزشی خود جهت دریافت   Pass word & User name  مراجعه می نمایند . ( آدرس گروههای آموزشی )
• زمان  ثبت نام در روزهاي تعيين شده  از ساعت 30/8 لغايت 15مي باشد.
• حضور فرد پذيرفته شده در زمان ثبت نام الزامي است .
                                                                       سرافراز و پيروز باشيد
                                                                   خدمات آموزشي دانشگاه سوره