تاریخ انتشار : 30 بهمن 1391 10:36

قابل توجه داوطلبان پذيرفته شده بدون آزمون دانشگاه سوره

ضمن خير مقدم به داوطلبان محترم به اطلاع عزيزان مي رساند : کليه داوطلبان جهت انجام  مصاحبه هاي عمومي و علمي مطابق برنامه ذيل مراجعه نمايند :

1-    پذيرفته شدگان رشته هاي کتابت و نگارگري ، هنر اسلامي ، سينما ، مديريت فرهنگي و هنري، روابط عمومي و روزنامه نگاري براي انجام مصاحبه هاي عمومي وعلمي روزهاي 9 و 10 اسفند ماه سال 1391 از ساعت 30/8 لغايت 30/15 به آدرس ساختمان مرکزي دانشگاه  : تهران – خيابان آزادي – بين خوش و آذربايجان – نبش کوچه کامياران – دانشگاه سوره ( نگارخانه دانشگاه ) مراجعه نمايند .

2-    پذيرفته شدگان مهندسي معماري و معماري داخلي روز جمعه 4/12/91 جهت امتحان عملي راس ساعت 30/9 به دانشکده معماري واقع در تهران – خيابان استاد نجات الهي ، خيابان شهيد فلاح پور دانشکده معماري سوره مراجعه نمايند . بديهي است که مصاحبه عمومي داوطلبان در تاريخهاي 9و 10 اسفند ماه در ساختمان مرکزي ( آدرس فوق ) انجام خواهد شد .

3-    جهت مصاحبه علمي رشته هاي هنر اسلامي و کتابت و نگارگري ارائه سوابق هنري الزامي مي باشد .

4-    پذيرش نهايي داوطلبان منوط به قبولي مصاحبه هاي عمومي و علمي مي باشد .

5-    مصاحبه هاي فوق الذکر در دوقسمت انجام مي شود و داوطلبان بايد دقت داشته باشند که در هر دو قسمت مورد مصاحبه قرار گيرند . در غير اينصورت پذيرش آنان کان لم يکن تلقي مي گردد .

6-    در صورت قبولي داوطلب پذيرفته شده در مصاحبه هاي دانشگاه سوره ، ثبت نام قطعي آنان منوط به ارائه مدرک پيش دانشگاهي تا تاريخ 30/10/91 و دارندگان مدرک کارداني دانشگاهها و موسسات آموزش عالي تاريخ اخذ مدرک کارداني حداکثر تا تاريخ 30/11/91مي باشد .

تبصره : مدرک کارداني پيوسته بدون شرط معدل به جاي مدرک پيش دانشگاهي ملاک عمل و قابل قبول است ؛ لذا اين دسته از پذيرفته شدگان ( دارندگان مدرک مذکور ) مي توانند در مقطع کارشناسي به ادامه تحصيل بپردازند بديهي است که دروس گذرانده شده دانش آموختگان دوره فوق در صورت پذيرش در دوره کارشناسي پيوسته مطابق ماده 63 آئين نامه آموزشي دوره هاي کارداني ، کارشناسي پيوسته و ناپيوسته مصوبه جلسه 399 مورخ 14/2/76 قابل معادلسازي نيست .

7-    مراحل و زمان ثبت نام نهايي متعاقباٌ اعلام مي گردد .

مدارک مورد نيازجهت انجام مصاحبه عمومي :

اصل و کپي شناسنامه و کارت ملي

حضور دانشجو در تاريخهاي فوق جهت مصاحبه الزامي مي باشد