تاریخ انتشار : 29 بهمن 1391 8:37

قابل توجه پذيرفته شدگان نيمه متمرکز 92-91

ضمن خير مقدم به کليه دانشجويان جديد ورودي نيمسال دوم 92-91 رشته هاي نيمه متمرکز ( گرافيک – نقاشي – نمايش – کتابت و نگارگري ) به اطلاع اين عزيزان مي رساند :

·        ثبت نام پذيرفته شدگاني که در مصاحبه دانشگاه مورد تائيد قرار گرفتند در روز 1 و 2 اسفند 1391 از ساعت 30/8 لغايت 15 با در دست داشتن کليه مدارک ثبت نامي که اعلام شده است به اداره ثبت نام واقع در خيابان آزادي بين خيابان خوش و آذربايجان نبش کوچه کامياران دانشگاه سوره طبقه 5 مراجعه نمايند .

·        دانشجوياني که در نيمسال گذشته در رشته متمرکز در دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي ديگري ثبت نام نموده اند در روز ثبت نام بايد برگه اشتغال به تحصيل از دانشگاه و يا موسسه آموزش عالي که در آن پذيرش گرديده اند ارائه نمايند تا بعد درخواست مدارک انجام پذيرد .

·        دانشجويان پس از ارائه مدارک ثبت نامي بايد به دانشکده هاي خود مراجعه نمايند تا نسبت به انتخاب واحد اقدام نمايند

دانشکده هنر : رشته هاي نقاشي و گرافيک ( کارشناس جناب آقاي باغبان )رشته نمايش ( کارشناس سرکار خانم پارسا )
کتاب و نگارگري ( مدير گروه جناب آقاي سعيد آبادي و سرکار خانم اکبريان)

·        در خصوص معادلسازي دروس نيز فقط با گروههاي آموزشي خود در صورت به همراه داشتن ريز نمرات تائيد شده اقدام مي گردد در صورت عدم ارائه ريز نمرات دانشجو اجازه معادلسازي را نخواهد داشت .

·        درخواست اشتغال به تحصيل ( از طريق دانشکده هنر ) ، درخواست مدارک ( از اداره ثبت نام ) پس از ثبت نام نهائي بعد از حذف و اضافه انجام پذير مي باشد .

·        دانشجوياني که موفق به گذراندن پيش دانشگاهي نشده اند( به استثناء نظام قديم و کارداني پيوسته ) اجازه ثبت نام در دانشگاه را نخواهند داشت .

·        جهت دريافت کارت دانشجويي پس از حذف و اضافه دانشجويان مي توانند به اداره حراست در طبقه چهارم ساختمان مرکزي مراجعه نمايند و پس از تکميل فرمهاي درخواستي نسبت به کارت دانشجويي اقدام نمايند . بديهي است از 15 اسفند تردد دانشجويان فقط با کارت دانشجويي امکان پذير مي باشد .

دریافت فرم ثبت نام