تاریخ انتشار : 5 آبان 1392 6:33

برگزاری همایش دانشگاه ،اولیا و دانشجویان

جشن دانشجویان ورودی 92 دانشگاه سوره با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه، اولیاء و دانشجویان ورودی 92 کلیه رشته های دانشگاه سوره در نگارخانه آیه در روز سوم آبان ماه برگزار شد.
در این مراسم دکتر محمد روشن رئیس دانشگاه، ضمن تبریک و خیر مقدم به اولیاء و دانشجویان، به تبیین و معرفی دانشگاه سوره، سیاستها و اهداف خاص آن پرداخت.
ایشان در ادامه به رابطه دانشگاه، اولیاء و دانشجو پرداختند و وظیفه والدین را در هدایت و راهنمایی دانشجویان اشاره کردند.
در ادامه سید محمد ساجدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه نیز به تبیین فلسفه وجودی انجمن "داد" (ارتباط دانشگاه، اولیاء و دانشجویان) و اهمیت رابطه والدین با دانشگاه پرداختند. ایشان از والدین درخواست پیگیری امور فرهنگی-دانشجویی وآموزشی دانشجویان به طور مستمر داشتند.
در ادامه این مراسم کارگاه های آموزشی برای والدین با حضور دکتر یعقوبی، مدیر کل دفتر مشاوره وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برای دانشجویان نیز کارگاهی توسط خانم دکتر خدابنده، مشاور دانشگاه برگزار شد.
لازم به ذکر است از دیگر برنامه های این مراسم اجرای تواشیح و پذیرایی و...  بوده است.