تاریخ انتشار : 6 خرداد 1392 5:48

دیدار با جانبازان ثارالله

به همت معاونت فرهنگی دانشگاه سوره و به  مناسبت سوم خرداد ماه سالروز آزادسازی خرمشهر، مراسم تجلیل از جانبازان قطع نخاعی در آسایشگاه ثارالله   برگزار گردید .دراین دیدار ابتدا جلسه هیات رئیسه دانشگاه با حضور اعضای اصلی شد . در این جلسه تاکید شد  تا دانشگاه تعامل بیشتری با جانبازان داشته باشد ومصوب شد تا درآینده بتوان به برخی از جانبازان که در زمینه رشته های هنری فعال هستند مدرک افتخاری اعطا شود.و همینطور از حضور آنها در امر تدریس  واحد آشنایی با دفاع مقدس بهره مند شد و همچنین مقرر گردید مسابقات ورزشی مشترکی بین کارکنان بسیجی و جانبازان برگزار شود. در دیدار دانشجویان با جانبازان نیز خاطراتی از 8 سال دفاع مقدس بیان شد که مورد توجه دانشجویان و مسئولین قرارگرفت از برنامه های دیگر این مراسم اجرای تواشیح و موسیقی وصرف نهار با جانبازان بوده است.لازم به ذکر است این سومین دیدار دانشجویان سوره با جانبازان ثارالله  از سال 90 تاکنون بوده است.