تاریخ انتشار : 10 اسفند 1390 5:44

اكران فيلم شب واقعه ...

كانون فيلم و عكس امور فرهنگي و فوق برنامه دانشگاه سوره در تاريخ 9 اسفندماه  1390 ساعت 15:00 فيلم شب واقعه كه از فيلم هاي دفاع مقدس محسوب مي شود را در سالن سينماي دانشگاه سوره به اكران درآورد.

فیلم سینمایی «شب واقعه» به کارگردانی شهرام اسدی در 10 بخش نامزد دریافت جوایز سیمرغ بخش مسابقه سینمای ایران بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر شد.
«شب واقعه»​ تازه​ترین ساخته شهرام اسدی،​ در 10 رشته نامزد دریافت جایزه شده و به این ترتیب امسال رکورد نامزدی در رشته​های مختلف از جمله،​ بهترین فیلم، کارگردانی،​ بازیگری، فیلمبرداری و شش رشته دیگر را از آن خود کرده است.

این فیلم بخشی از زندگی شهید دریاقلی سورانی را به تصویر می کشد که در جریان حمله عراقی​ها به ایران با هدف اشغال خرمشهر،​ عملیات را گزارش می​دهد و به این ترتیب خوزستان را از اشغال در آبان ماه 59 نجات می​دهد. حمید فرخ​نژاد برای بازی در نقش دریاقلی سورانی نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر مرد شده است.