تاریخ انتشار : 12 مرداد 1390 10:32

برگزاري کارگاه​هاي هنري در نمايشگاه قرآن

به همت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه سوره و با همکاری دانشجویان کانون های فرهنگی و هنری و گروه دانشجویی صبح روشن ، غرفه دانشگاه سوره با نمایش آثار هنری قرآنی و با برگزاری کارگاه های هنری به استقبال از علاقمندان هنر در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم رفت .

دانشگاه سوره به عنوان یکی از مهم ترین فعالان در عرصه هنر دینی ، به منظور خلق آثار هنری با موضوعات قرآنی ، استفاده از ابزارهای هنری برای بیان حقایق دینی و معارف قرآنی ، معرفی آثار دینی و قرآنی دانشجویان هنرمند و تلاش برای آشنایی مراجعه کنندگان به نمایشگاه با هنرهای اسلامی ایرانی ، اقدام به برپایی غرفه ای در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم نموده است . در این غرفه ضمن نمایش آثار برجسته دینی و قرآنی از دانشجویان دانشگاه سوره در قالب هنرهای نگارگری ، معرق ، خوشنویسی ، قلمزنی و فلزکاری ، کارگاه های دوره ای نیز به صورت روزانه برگزار می شود . در این کارگاه های روزانه ، دانشجویان هنرمند دانشگاه سوره در رشته های هنری نگارگری ، تصویر سازی ، قلمزنی ، نقاشی روی سفال ، تشعییر ، تذهیب ، طراحی پیکسل ، نقش برجسته و ساخت جواهرات با موضوعات قرآنی و با استفاده از نمادهای دینی به خلق آثار هنری می پردازند .
همچنین برای انتقال معارف قرآنی ، نشست های تخصصی از سوی مسئولین غرفه دانشگاه سوره در نظر گرفته شده است که زمان این نشست های متعاقبا اعلام خواهد شد .
لازم به ذکر است غرفه دانشگاه سوره که به همت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه سوره و با همکاری دانشجویان کانون های فرهنگی و هنری و گروه دانشجویی صبح روشن برپا شده است ، در بخش دانشگاهی ، هر روز پذیرای مراجعه کنندگان محترم و علاقمندان به هنر اسلامی ایرانی می باشد .