تاریخ انتشار : 29 تیر 1390 9:19

دانش آموزان در مدارس قرآن شناسنامه آموزشی دريافت می كنند

زكريا يازرلو، معاون پرورشی و تربيت بدنی وزارت آموزش و پرورش، در گفت وگو با خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، با اشاره به فعاليت 10 هزار مدرسه قرآن در سال تحصيلی گذشته عنوان كرد: اين مدارس كه فعاليت خود را در طول تابستان جاری نيز ادامه می دهند، همزمان با آغاز سال تحصيلی جديد به 20 هزار مدرسه افزايش پيدا می كنند.

معاون پرورشی و تربيت بدنی وزارت آموزش و پرورش با يادآوری اينكه مدارس قرآن در سال تحصيلی 90 ـ 91 به 20 هزار مدرسه می رسد، افزود: در سال تحصيلی جديد علاوه بر افزايش كمی مدارس افزايش كيفی را نيز در نوع آموزش ها، منابع آموزشی، نيروی انسانی و... خواهيم داشت.

وی در پاسخ به برخی انتقادات از جمله اينكه بسياری از ديپلمه های آموزش و پرورش روخوانی ساده قرآن را نيز نمی دانند، گفت: با راه اندازی و افزايش 20 هزار مدرسه قرآن تلاش داريم تا سطح توانمندی دانش آموزان را در امر روخوانی و روان خوانی قرآن افزايش دهيم كه البته برای تحقق اين امر اقدامات مثبتی نيز انجام خواهيم داد.