تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1391 12:41

بزرگداشت روز معلم

مراسم بزرگداشت روز معلم چهارشنبه 13 اردیبهشت با حضور مسولان دانشگاه و اعضای هیات علمی و استادان مدعو دانشکده در سالن همایش دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار شد.
در ابتدای این مراسم و پس از تلاوت قرآن دکتر مجید رضاییان، رئیس دانشکده  فرهنگ و ارتباطات به تمامی مسولان و استادانی که در جلسه شرکت کرده بودند خیر مقدم گفت و بابت حضور آنان در جلسه تشکر کرد. وی در ادامه با مهم دانستن روز معلم و اهمیت آن در دانشگاه تمامی استادان را چراغ راه هدایت جامعه خواند. رضاییان در پایان سخنان خود بر حضور و تداوم جلسات نشست استادان دانشکده تاکید داشتند.
در ادامه ی برنامه دکتر امید علی مسعودی عضو هیات علمی و مدیر گروه رشته ی  تبلیغ و  ارتباطات فرهنگی  در مقطع کارشناسی ارشد در سخنرانی خود به دو نکته ی راه اندازی حلقه های مطالعاتی علمی بین استادان و دانشجویان و فعال سازی بسیج اساتید و بسیج دانشجویی اشاره و تاکید کرد.
در پایان این مراسم یوسف خجیر، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی و امور هیاتهای دانشگاه و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی نظرات و طرح های استادان را در خصوص دانشکده، دانشجویان و  استادان در قالب "هم اندیشی میان استادان و مسولان"  دریافت کرد و به سوالات اساتید پاسخ داد.
در حاشیه ی این مراسم هدایایی به رسم یادبود به اعضای هیات علمی و استادان مدعو اهدا شد.