تاریخ انتشار : 3 خرداد 1393 11:39

بیست و چهارمین دوسالانه پوستر ورشو لهستان

اسامی پذیرفته شدگان بیست و چهارمین دو سالانه پوستر ورشو لهستان در سال 2014 در حالی اعلام شد که نام خانم عاطفه آشوری دانشجوی مقطع کارشناسی گرافیک سوره در میان آن ها بود.
بیست و چهارمین دوسالانه پوستر ورشو که نخستین دوره آن در سال 1966 برگزار شده بود و قدمت آن به بیش از نیم قرن رسیده از مهمترین رویداد ها در حوزه طراحی گرافیک در جهان محسوب میشود و در دو بخش آزاد و یادبود هنریک تومازوسکی(از طراحان گرافیک صاحب سبک لهستان) از هفدهم خرداد در محل موزه ملی پوستر ویلانو در لهستان برپا خواهد شد.
دانشکده هنر دانشگاه سوره این موفقیت حرفه ای را به خانم آشوری ، استاد محترم ایشان آقای مهدی سعیدی و گروه گرافیک تبریک گفته و موفقیت های روزافزون بیشتری را برای تمامی دانشجویان مستعد و متعهد دانشکده هنر سوره از حی منان خواستار است.