تاریخ انتشار : 27 اردیبهشت 1393 12:52

نمایشگاهی از پیکره نگاری های حسین فهیمی

این نگاه اگرچه پیش از این در آثار عکاسانی دیگر نیز خودنمایی کرده است اما انتخاب سوژه ها از میان نیروهای دانشگاه هنر سوره، پرسنل اداری، استادان، دانشجویان و ... در کنار هم شاید برای بار اول است که اتفاق افتاده و معنای دیگری به آن ها داده است.
سوژه هایی که هر روز همدیگر را در محیط کار خود میبینند اما شاید فرصت همنشینی و کنار هم بودن را در قاب ها و ساختاری مشابه را تجربه نکرده اند.
حسین فهیمی خود از اعضای هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه سوره است و این دومین نمایشگاه انفرادی است که در نگارخانه آیه برگزار میکند.