تاریخ انتشار : 25 فروردین 1393 13:23

جشنواره بین المللی ترکیه

هر ساله  کشور ترکیه جشنواره کاریکاتور و انیمیشن برگزار نموده و میزبان برجسته ترین و مطرح ترین هنرمندان کاریکاتوریست از سراسر دنیا میباشد.
این بار نیز این رخداد فرهنگی و هنری در سطح بین المللی در حالی برگزار میگردد که دکتر کیارش زندی به عنوان داور این جشنواره در نظر گرفته شده و به ارزیابی سطح کیفی آثار هنرمندانی از اقصی نقاط دنیا میپردازد. دانشکده هنر دانشگاه سوره و بخصوص دانشجویان رشته های گرافیک و انیمیشن، این حضور ارزشمند را برای خود افتخار دانسته و به عضو هیات علمی و مدرس برجسته و هنرمند پرور خود تبریک میگویند.
لازم به ذکر است که دکتر زندی در خلال این جشنواره به ارائه ی سخنرانی علمی و پخش مجموعه ای از آثار انیمیشن استادان و دانشجویان سوره نیز اقدام خواهد نمود و به عنوان یکی از نمایندگان شایسته ی انیمیشن ایران به معرفی سوره و توانمندیهای هنری این دانشگاه در سطح جهانی خواهد پرداخت.
این جشنواره از تاریخ 30 فروردین  تا دوم اردیبهشت ماه در آنکارا برگزار خواهد شد.
با آرزوی توفیق و سربلندی هنرمند و استاد برجسته سوره، آقای دکتر کیارش زندی