تاریخ انتشار : 23 فروردین 1393 5:46

پیشرفتی دیگر و افتخاری مجدد

از ابتدای سال 1393 اخبار و اتفاقات متعدد و شایسته ی شان و منزلت دانشگاه سوره نوید آغاز سالی سرشار از موفقیت و پیشرفت را برای تمامی پرسنل، همکاران و دانشجویان سوره داده است.
این بار نیز خبر ارتقا علمی و کسب مرتبه ی دانشیاری جناب آقای دکتر روشن، ریاست محترم و معزز سوره به همگی ثابت نمود که امسال سالی متفاوت و امید بخش است، اگر چه از هشت سال پیش تا کنون حضور دکتر محمد روشن بارقه های امید و سربلندی را برای سوره به همراه آورده است، این رخدادهای خرسند  کننده در سال جدید، سوره را در مسیری متفاوت برای دستیابی به قله های افتخار  نزدیک و نزدیکتر خواهد نمود.
استاد فرهیخته و گرامی؛ جناب آقای دکتر محمد روشن؛
ریاست دانشکده هنر و تمامی پرسنل و دانشجویان سوره این ارتقا را برای خود افتخار دانسته و به شما تبریک و تهنیت عرض نموده و همچون گذشته بهترین ها را برای شما آرزو میکنند.