تاریخ انتشار : 6 اسفند 1392 8:3

کسب افتخاری دیگر برای دانشکده هنر سوره

همزمان با افتتاحیه نمایشگاه آثار استادان هنرمند دانشگاه سوره در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) مورخ 6/12/92 آیین اختتامیه جشنواره بینا المللی تئاتر عروسکی نیز جوایز خود را به برگزیدگانش اعطا نمود.
در این جشنواره نیز بار دیگر دانشجویان سوره افتخار افریدند و اعتباری جدید در عرصه فرهنگ و هنر را برای دانشگاه خود خلق کردند.
بنا بر گزارش مدیر محترم گروه نمایش؛ سرکار خانم دکتر قاسمپور دانشجویان یاد شده در زیر در مراسم اختتامیه مورد تقدیر قرار گرفته  و جوایزی دریافت کردند:
- سرکار خانم فاطمه هدهدی تندیس عروسک گردانی
- آقای مجید یوسفی و خانم هلن مرسلی تقدیر برای طراحی صحنه
- خانم صدف بیگدلی تقدیر برای عروسک گردانی
همچنین در این مراسم  جایزه  استاد ذوالفقاری برای نمایش مشترک به خانم ها مینا رمضانی و رویا مروتی اهدا شد.
دانشکده هنر دانشگاه سوره ضمن تشکر از استادان محترم و گروه نمایش در همراهی این دانشجویان به آن ها تبریک گفته و برای آن ها آرزوی توفیق هرچه بیشتر را دارد.