تاریخ انتشار : 16 بهمن 1392 8:49

اطلاعیه آموزشی دانشجویان کارشناسی ارشد

دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد
به اطلاع میرساند نظر به مصوبه شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه مبنی بر ضرورت برگزاری جلسه دفاعیه در طول ترم تحصیلی ثبت نام شده توسط دانشجویان، به این وسیله مجددا اعلام میگردد؛ حداکثر زمان تحویل پروژه نظری و عملی دانشجویانی که در نیمسال اول 92-93 واحد پایان نامه خود را اخذ نمودند و قصد دفاع دارند ، 20 بهمن ماه خواهد بود . لازم به یادآوری است پس از تحویل پایان نامه تایید شده توسط استاد راهنما به گروه آموزشی ، برنامه دفاعیه توسط مدیر گروه اعلام خواهد شد و صورتجلسه دفاعیه دانشجو باید تا 20 اسفند ماه به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال و تایید گردد.در غیر این صورت دانشجو موظف به ثبت نام و اخذ واحد پایان نامه طبق ضوابط آموزشی برای ترم آتی خواهد شد.
ضمنا این مهلت و شرایط به هیچ عنوان تمدید یا تغییر نخواهد کرد.
با آرزوی توفیق و سلامتی برای شما، دانشجوی محترم و گرامی که با گروه و دانشکده همکاری مینمایید.