تاریخ انتشار : 8 آذر 1389 7:50

دو استاد برجسته كشورمان مورد حملات تروريستي قرار گرفتند

صبح روز دوشنبه هنگامي كه آقاي دكتر مجيد شهرياري يكي از استادان برجسته دانشگاه شهيد بهشتي به همراه همسرش عازم محل كار خود بود، توسط دو موتور سوار مورد حمله وحشيانه تروريستي قرار گرفت و به درجه رفيع شهادت نايل شد.
براساس اين گزارش حال عمومي همسرش كه در اين حادثه كور تروريستي مجروح شد، رضايت بخش اعلام شده است.
همچنين در حادثه تروريستي ديگري كه صبح امروز اتفاق افتاد، استاد فريدون عباسي يكي ديگر از اساتيد برجسته كشورمان مورد سو قصد قرار گرفت و به همراه همسرش مجروح شد.
بر اساس گزارش هاي رسيده، حال عمومي اين استاد دانشگاه و همسرش رضايت بخش است.
يادآور مي شود، در بامداد 22 ديماه سال 1388 دكتر مسعود علي محمدي استاد برجسته فيزيك دانشگاه تهران به هنگام خروج از منزلش در يك حادثه تروريستي ديگري بر اثر بمب كنترل از راه دور ترور شد.
اساتید دانشجویان و کارکنان دانشگاه سوره ضمن تسلیت شهادت این استاد بسیجی حادثه تروریستی صبح دوشنبه را نیز محکوم نمودند. و از خداوند متعال برای بهبود و سلامت جناب آقای دکتر فریدون عباسی استاد بسیجی و فرهیخته کشور دعا کرده و در انتظار بازگشت ایشان به فعالیت های آموزشی و پژوهشی میباشند .