تاریخ انتشار : 5 آبان 1389 14:16

افتتاح دفترراه اندازی دانشکده مولتی مدیا

دکتر محمد روشن طی حکمی دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم را بعنوان مسئول راه اندازی و تاسیس دانشکده  چند رسانه ای (مولتی مدیا) منصوب نمودند . متن حکم بدین شرح است :

برادر ارجمند جناب آقاي دكتر عبدالرحيم نوه ابراهيم

حضور فعاّل، مستمر و مؤثّر جنابعالي از زمان حضور در مؤسسه آموزش عالي سوره به عنوان معاون پژوهشي، منشاء بركات فراواني براي اين مؤسسه بوده است؛ لذا اغتنام فرصت نموده، از تمامي تلاش ها و زحمات خالصانه جنابعالي تشكّر و قدرداني مي نمايم. اكنون كه مقرر شده است در راستاي اهداف سازمان تبليغات اسلامي، دانشكده چند رسانه اي (مولتي مديا) در مؤسسه مطابق شرايط و ضوابط وزارت علوم، تحقيقات و فناوري راه اندازي شود، جنابعالي به عنوان مسئول راه اندازي و تأسيس اين دانشكده منصوب مي شويد. اميد است با توجه به تجربيات گران سنگ جنابعالي در امر آموزش عالي بالاخص امور مديريتي، آموزشي و پژوهشي با تلاش مستمر و مؤثر همانند گذشته در همه عرصه ها موفق و مؤيد باشيد.
بديهي است مطابق روال جاري در جلسات هيأت رئيسه به منظور اتخاذ هماهنگي بيشتر در راستاي مأموريت محوله حضور داشته و اعضاء از نظرات ارزشمند شما بهره مند خواهند شد.
توفيق، سعادت و سلامت جنابعالي را از درگاه حي منان خواستارم.

لازم بذکر است آقای دکتر نوه ابراهیم پیش از این معاون پژوهش موسسه آموزش عالی سوره نیز بوده است .