تاریخ انتشار : 12 تیر 1389 5:20

تفاهم نامه همکاری ایران و ایتالیا

درتاریخ 4/4/89 مطابق با 25/6/2010 میلادی تفاهم نامه ای بین مؤسسه آموزش عالی سوره با دانشگاه باری ایتالیا پیرامون موضوعات زیر منعقد شد .
1- برگزاری سمینارها ، دوره های مشترک ، ورک شاپ و دوره های تابستانه
2- انجام مطالعات و پروژه های مشترک پژوهی
3- سخنرانی علمی ، کنگره ها و تشکیل نمایشگاها با مشارکت اساتید دو طرف
4- ایجاد دوره دکتری مشترک معماری ایرانی و اسلامی .
در این نشست رییس دانشگاه باری پروفسور نیکلا کنستا نتیو و رییس مؤسسه آموزش عالی سوره  دکتر محمد روشن و پروفسور PETRUCCIOLI مدیر کرسی معماری ایران و اسلامی دانشگاه باری ، دکتر محمد جواد مهدوی نژاد رییس دانشکده معماری و دکتر حسن اصانلو مدیر دفتر روابط بین الملل و مهندس محمد رضا اسماعیلی مشاور رییس و مدیر کل امور مجامع سازمان تبلیغات اسلامی حضور داشتند . طرفین با تأکید برایجاد کرسی مطالعات معماری ایرانی و اسلامی و پس از انجام تشریفات اداری لازم از طریق وزارت علوم تحقیقات و فناوری نسبت به راه اندازی دوره دکتری معماری ایرانی و اسلامی اقدام خواهند نمود.
در این دیدار پروفسور لو دویکو میکارا رییس مدرسه دکتری معماری ایرانی و اسلامی و دانشگاه PESCADA  طراح احیای بافت قدیمی یزد حضور داشت و اظهار تمایل نمود که در صورت امکان با دانشگاه متبوع و با چنین قراردادی منعقد تا با استفاده از ظرفیت های علمی طرفین و کار 3 جانبه علمی ( دانشگاه باری – دانشگاه پسکادا  - مؤسسه آموزش عالی سوره ) بتوان مطالعات عمیق تر و کاربردی در حوزه معماری اسلامی و ایران داشت.