تاریخ انتشار : 25 دی 1394 19:59

معاون دانشکده و مدیر گروه معماری داخلی

عضو هیأت علمی دانشکده معماری

تلفن:   88807094

کارشناسی ارشد   (داخلی 107)

کارشناسی   (داخلی 105)

سوابق تحصیلی:

دپيلم: ریاضیفیزیک، تهران، 1370؛ کارشناسی ارشد پیوسته: بنیاد حفظ آثار و ارزشهای مقدس، دانشگاه شهيد بهشتي، 1379؛ دكتراي معماری با عنوان رساله: امکانسنجی و بررسی الگوهای باززندهسازی عملکردی و کالبدی میدانهای تاریخی در شهر ایرانی معاصر، ساپینزای رم، ایتالیا، 1392.

درباره گروه مهندسی شهرسازی:

رشد شهرها و شهرگرایی در سده اخیر، روز به روز به مسائل شهری ابعاد جدیدتری بخشیده است.امروزه مراقبت و هدایت توسعه شهری و ساماندهی مناطق پیرامون شهرها از اهمیت ویژه ای برخوردار گشته است. روند رو به رشد شهرها و تداوم آن در آینده، مراقبت و هدایت توسعه های شهری را در دستور کار قرار داده و بر تربیت نیروی انسانی آگاه و کارا در سطوح مختلف شهر سازی تاکید می کند.

رشته شهرسازی در عین تخصصی بودن ، دارای خصلت میان رشته ای بوده و با زمینه های گوناگون در سطوح روستایی ،شهری و منطقه ای از یکسو، و سطوح فنی و انسانی و محیطی از سوی دیگر، در ارتباط است. کارشناسان شهری می توانند در فرآیند ساماندهی و بهبود فضاهای زیستی و محیط های زندگی نقش موثر داشته و با ارائه طرح های مختلف در برنامه ریزی، تهیه و اجرای طرح فضاها مشارکت نمایند.

این کارشناسان به نسبت آموخته های خود قادر به تهیه طرح و برنامه در سطوح شهری و روستایی بوده و عملا در فرآیند شهرسازی نقش و وظیفه حرفه ای خویش را ایفا مینمایند.

در این مقطع، تقویت مهارت های فنی و کاربردی و همچنین آماده سازی زمینه برای دوره تخصص کارشناسی ارشد شهرسازی و تربیت نیروی انسانی کارا در سطوح اجرایی کشور در دستور کار قرار می گیرد.