تاریخ انتشار : 22 دی 1394 15:17

عضو هیأت علمی گروه گرافیک دانشکده هنر

تلفن:   (داخلی 173)  66354245

سوابق تحصیلی:

دیپلم: علوم تجربی، شیراز،1361؛ کارشناسي: گرافيک، دانشگاه الزهرا (س)،1371 کارشناسي ارشد: تصویرسازی، دانشگاه تهران، 1378

درباره گروه گرافیک:

گروه گرافیک از سال 1372 تاکنون با استفاده از امکانات و تجهیزات فنی و هنری برای ترویج فرهنگ و هنر اسلامی به نحو احسن به نیازهای جامعه در زمینة پیامرسانی و ارتباط تصویری، آغاز به فعالیت کرد.

دورههای آموزشی گروه در دو مقطع پیوسته و ناپیوسته کارشناسی و کارشناسی ارشد با 2 عضو هیأت علمی و به طور متوسط در هر نیمسال، حدود 40 نفر استاد مدعو در حال اجرا میباشد.

از امکانات عمده این گروه کارگاههای مجهز به کامپیوتر و ویدئو پروژکشن، کارگاه چاپ، حجمسازی و لابراتوار عکاسی است که دانشجویان این رشته در کنار اساتید برجسته و مجرب در بسیاری از فعالیتهای فرهنگی و هنری در قالب برگزاری جشنواره، نمایشگاه، کارگاههای آموزشی در زمینه گرافیک، چاپ، بستهبندی، تصویرسازی و... در طی سالهای متمادی، موفقیتهای چشمگیری کسب کرده و جذب در مراکز آموزشی و بازار کار شدهاند.