تاریخ انتشار : 22 دی 1394 14:2

مدیر گروه صنایع دستی، هنر اسلامی و کتابت و نگارگری

عضو هیأت علمی گروه صنایع دستی، هنر اسلامی و کتابت و نگارگری دانشکده هنر

تلفن:   (داخلی 186)  66354245

درباره گروه صنایع دستی، هنر اسلامی و کتابت و نگارگری:

گروه صنایع دستی از سال 1372با برگزاری کلاسهای آزاد هنری آغاز به فعالیت نمود. این گروه در راستای اعتلاء خود با اخذ مجوزهای لازم در سال 1385 رشته کتابت و نگارگری در مقطع کارشناسی، و همچنین در سال 1386 رشته هنر اسلامی در مقطع کارشناسی را تأسیس کرد.

دورههای آموزشی گروه صنایع دستی، هنر اسلامی و کتابت و نگارگری در سه مقطع پیوسته و ناپیوسته کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد با 3 عضو هیأت علمی و به طور متوسط در هر نیمسال، حدود 80 نفر استاد مدعو در حال اجرا میباشد.

این گروه در طول فعالیتهای بیست سالة خود با تکیه بر استادان فرهیخته و همچنین استعداد و تلاش دانشجویان شایسته خود در اکثر جشنوارههای هنری، نمایشگاههای ملی و بینالمللی و همچنین همایشهای علمی موفق به کسب مقام و موفقیتهای بیشماری شده  اند که نمونهای از این موفقیتها شامل مراسمها و همایشها ذیل است:

به طور خلاصه اهم موفقیتهای این گروه شامل:

1. موفقیت در نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم؛

2. موفقیت در بینالهای نگارگری، سفال و سرامیک، و خوشنویس؛

3. موفقیت در همایشهای علمی فرهنگستان هنر جمهوری اسلامی ایران؛

4. موفقیت در جشنوارههای دانشجویان کشور، جشنوارههای بینالمللی هنرهای تجسمی فجر، جشنوارههای بینالمللی جوانان و جشنواره قرآنی امام رضا (ع).