تاریخ انتشار : 5 دی 1394 15:50

جشن دانش آموختگی دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه سوره

خبر

جشن دانش آموختگی دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه سوره

جشن دانش آموختگی ورودی های 88، 89 و 90 دانشکده معماری و شهر سازی دانشگاه سوره از ساعت 14تا 18 روز جمعه 4 دی ماه 94 در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

در این جشن ابتدا آقای دکتر صادقی قائم مقام دانشگاه سوره ضمن تبریک و خوش آمد گویی به دانش آموختگان و خانواده های ایشان عنوان نمودند که با توجه به بهتر شدن بازار کار در آینده نزدیک امیدوارند، دانشجویان حس تعلق به کشور داشته و از تخصص های کسب شده در راه خدمت به جامعه استفاده نمایند.

در ادامه آقای دکتر روشن رییس دانشگاه ومعاون حقوقی وزارت علوم ، اظهار داشتند که دانشکده معماری دانشگاه سوره یکی از بهترین های رشته معماری وشهر سازی در کشور است به طوری که هر ترم شاهد تقاضا برای مهمان شدن دانشجویان این رشته حتی از دانشگاه های دولتی مثل دانشگاه شهید بهشتی هستیم. ایشان همچنین به کارهای ارزشمند انجام شده توسط دانشگاه در سالهای اخیر اشاره نمودند که از جمله، عقد تفاهم نامه های بین المللی و چاپ کتاب با دانشگاه ساپینزای ایتالیا بود.