تاریخ انتشار : 1 دی 1394 17:22

مدیر گروه آموزشی دروس عمومی و معارف اسلامی

گروه عمومی و معارف اسلامی از سال 1372 تاکنون با توجه به نقش آموزشی و تربیتی دروس معارف اسلامی، در جهت تبیین، تعمیق، توسعه و تصحیح بینش و نگرش دانشجویان دربارة اسلام ناب و مقابله با عقاید، افکار و اندیشه های انحرافی و پاسخ گویی صحیح و متناسب با آموزه های دینی به شبهات در خصوص مسایل اخلاقی و سیاسی آغاز به فعالیت کرد.

زهرا لطفی نیستانک

سرپرست گروه آموزشی دروس عمومی و معارف اسلامی

تلفن:   (داخلی 153-149)  66354245

درباره گروه عمومی و معارف اسلامی:

گروه عمومی و معارف اسلامی از سال 1372 تاکنون با توجه به نقش آموزشی و تربیتی دروس معارف اسلامی، در جهت تبیین، تعمیق، توسعه و تصحیح بینش و نگرش دانشجویان دربارة اسلام ناب و مقابله با عقاید، افکار و اندیشههای انحرافی و پاسخگویی صحیح و متناسب با آموزههای دینی به شبهات در خصوص مسایل اخلاقی و سیاسی آغاز به فعالیت کرد.

در همین راستا گروه عمومی و معارف اسلامی سوره در جهت ایجاد تغییر مطلوب در بینش، نگرش، ارزشها و   گرایشهای دانشجویان سعی کرده است تا برنامهریزی صحیح و اصولی دروس معارف اسلامی، زمینههای تقویت روزافزون ارزشهای اسلامی و گسترش فضای معنوی و اسلامی در دانشگاه فراهم سازد.

به طور خلاصه اهم فعالیتهای این گروه شامل:

1. جذب اساتید دارای مجوز از نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها؛

2. ارائه برخی از کلاسها به صورت تفکیکی، ویژه خواهران و برادران دانشجو جهت ایجاد فضای مناسب با هدف طرح مسایل و مباحث خاص خود؛

3. برگزاری کرسیهای آزاداندیشی ویژه کلاسهای معارف اسلامی جهت تضارب افکار و آراء دانشجویان، طرح شبهات آنان، ترغیب دانشجویان به تفکر مستدل و نتیجهگیری صحیح، ایجاد مهارتهای بحث و گفتگوی سازنده با بهرهمندی از ظرفیت اساتید و دروس معارف برای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری؛

4. برگزاری واحد آشنایی با دفاع مقدس از نیمسال دوم تحصیلی سال 1391-92 در این گروه؛

5. تشکیل کتابخانه اختصاصی جهت واحد ریشههای انقلاب اسلامی با همکاری اساتید و دانشجویان مربوط.