تاریخ انتشار : 15 فروردین 1397 14:58

کارگاه یک روزه بازدید دانشجویان سینما از پروژه عملی

دانشجویان رشته سینما گرایش کارگردانی دانشگاه سوره روز 23 اسفند ماه گذشته سر صحنه مجموعه تلویزیونی «هیات مدیره» به کارگردانی مازیار میری حاضر شده و حضور در یک پروژه عملی را به صورت کارگاهی تجربه کردند.

این اتفاق پیرو همکاری مشترک بین دانشگاه سوره و مدرسه ملی سینما رخ داده است که پیرو آن قرار بر این است دانشجویان به صورت متناوب برای آشنایی با مراحل عملی تولید یک اثر تصویری سر پروژه های در حال تصویربرداری حاضر شوند. هدف از این اتفاق توامانی آموزش مباحث دانشگاهی و تطبیق آن ها در پروزه های تصویری برای دانشجویان است.

photo_۲۰۱۸-۰۴-۰۴_۱۴-۴۹-۵۸.jpg