کد خبر : 220832
تاریخ انتشار : 11 مهر 1396 16:25

انتصاب دکتر محمدرضا اسماعیلی به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش

طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش، دکتر محمد رضا اسماعیلی عضو هیات علمی دانشگاه سوره به عنوان «مشاور وزیر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب شد.
طی حکمی از سوی وزیر آموزش و پرورش، دکتر محمدرضا اسماعیلی عضو هیات علمی دانشگاه سوره به عنوان «مشاور وزیر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب شد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، در متن حکم سیدمحمد بطحایی وزیرآموزش و پرورش آمده است: «جناب آقای دکتر محمد رضا اسماعیلی؛ نظر به مراتب تعهد، شایستگی و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به سمت «مشاور وزیر در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات» منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند بزرگ، مدنظر قرار دادن اسناد بالادستی و در چارچوب سیاست های دولت تدبیر و امید و با هماهنگی معاونان، مشاوران و مدیران کل استان ها و به کمک «شورای راهبری فضای مجازی آموزش و پرورش» در سرعت بخشیدن به فراگیری فناوری های نوین و انجام امور محوله موفق و موید باشید».
جامعه دانشگاهی سوره انتصاب  شایسته آقای دکتر اسماعیلی را به ایشان تبریک عرض نموده و  توفیق روز افزون نامبرده را از درگاه خداوند منان خواستار است.