تاریخ انتشار : 26 تیر 1396 21:48

مراسم تودیع و معارفه مدیر گروه نمایش و معاون دانشکده هنر

مراسم تودیع خانم قاسم پور مدیر پیشین گروه نمایش و معارفه آقای فرزاد معافی به عنوان مدیر جدید گروه نمایش و معارفه خانم ماسوری به عنوان معاون دانشکده هنر دوشنبه26تیر ماه 1396 در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه که با حضور قائم مقام دانشگاه، معاونین، رؤسای دانشکده ها و مدیران آموزشی و ستادی برگزار شد، مدیر جدید گروه نمایش و همچنین معاون دانشکده هنر معرفی شدند. در ابتدا دکتر صادقی قایم مقام دانشگاه ضمن خوش آمدگویی و خسته نباشید به خاطر پشت سر گذاشتن یک سال تحصیلی که با افت و خیزهایی به همراه بود، خلاصه ای از عملکرد قسمت های مختلف معاونت ها و دانشکده ها و گام های مثبتی که در سال های اخیر برداشته شد، بیان کردند و پویایی و حرکت رو به جلو را از نشانه های بارز دانشگاه سوره در این چند سال اخیر قلمداد کردند.

همچنین ایشان از زحمات خانم قاسم پور در 9 سال زمان مدیریت ایشان تقدیر و تشکر کرده و برای آقای معافی به عنوان مدیر جدید گروه نمایش و خانم ماسوری به عنوان معاون دانشکده هنر آرزوی موفقیت و بهروزی نمودند.

در ادامه خانم قاسم پور از اینکه 9 سال با تیم فعال و پویایی همکاری داشتند ابراز خوشحالی کرده و خاطر نشان کردند که همکاری ایشان با گروه در جهت پیشرفت و ترقی دانشجویان و دانشگاه همچنان ادامه خواهد داشت و از معاونت ها و قسمت های اداری دانشگاه در خصوص همکاری هایی که با گروه نمایش در زمان تصدی مدیریت ایشان داشتند، کمال تشکر را داشتند و برای آقای معافی که ایشان را فردی لایق و متعهد به کار معرفی کردند، آرزوی موفقیت داشته و تبریک گفتند. آقای معافی نیز برای به پیش بردن این مسیر دشوار ابراز امیدواری کرده و بیان داشتند که ایده های جدیدی را نیز در کنار این مسیر وارد عمل خواهند کرد.

خانم ماسوری یاد پروفسور مریم میرزاخانی؛ استاد برجسته ریاضی ایران و جهان را گرامی داشتند و ابراز امیدواری کردند در این مسئولیت جدید و با جدیت در پیگیری امور بتوانند به بهترین نحوه به دانشکده خدمت کنند.

در انتها دکتر عطارزاده نیز ضمن تشکر از خانم قاسم پور بخاطر هدایت گروه نمایش در تمامی این 9 سال تشکر کردند و اعلام نمودند که این گروه به خاطر مدیریت شایسته خانم قاسم پور کمترین مشکلات آموزشی را داشتند و ابراز امیدواری کردند، آقای معافی نیز که فردی دلسوز و حامی دانشجویان هستند بتوانند با همکاری اعضای هیأت علمی گروه و رئیس دانشکده گام های مفیدتری را در جهت ارتقاء گروه بردارند.