تاریخ انتشار : 17 تیر 1396 11:51

درخشش دانشجویان سوره در چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه نهال

بهنام عابدی، شادی کرم رودی و سحر طرزی از دانشجویان دانشگاه سوره توانستند جوایز اصلی چهاردهمین جشنواره فیلم کوتاه نهال را به خود اختصاص دهند.
 فیلم «وال ها» ساخته بهنام عابدی جوایز بهترین کارگردانی، بهترین بازیگری مرد، بهترین تصویربرداری، بهترین صدابرداری و جایزه ویژه هیات داوران را دریافت کرد.
شادی کرم رودی نیز برای نگارش مشترک فیلمنامه «هنوزنه» به همراهی آرین وزیر دفتری جایزه بهترین فیلمنامه را به خود اختصاص داد. سحر طرزی نیز در بخش بهترین فیلم تجربی برای فیلم «جاده کاغذی» برگزیده نخست شناخته شد.
 به این ترتیب دانشجویان دانشگاه سوره توانستند 7 جایزه اصلی این جشنواره را که توسط دانشگاه سینما تئاتر دانشگاه هنر برگزار می شود دریافت کنند. این درحالیست که محسن احراری و امیرحسین کتب زاده دو دیگر دانشجوی دانشگاه سوره به ترتیب در بخش فیلم تجربی در بخش کارگردانی فیلم داستانی جزو نامزدهای دریافت جایزه بودند. چهاردهمین جشنواره بین المللی فیلم  کوتاه نهال با داوری دكتر شهاب الدين عادل، آزيتا حاجيان،  فردين خلعتبرى، مونا زندى، ابراهيم ايرج زاد، سپيده عبدالوهاب و تورج اصلانى از 7 تا 14 تیرماه در دانشگاه هنر تهران برگزار شد.