کد خبر : 208627
تاریخ انتشار : 6 خرداد 1396 11:32

بازدید رییس محترم دانشگاه از نمایشگاه توانمندی دانشجویان و استادان گروه آموزشی انیمیشن سوره

جناب آقای دکتر روشن به همراه اعضا هیات رئیسه روز چهارشنبه سوم خرداد؛ از نمایشگاه آثار تجسمی دومین جشنواره بانگ بیداری بهار بازدید کردند.

جناب آقای دکتر روشن به همراه اعضا محترم هیات رئیسه روز چهارشنبه سوم خرداد؛ از نمایشگاه آثار تجسمی دومین جشنواره بانگ بیداری بهار دیدن کردند و از نزدیک، در جریان برنامه های جشنواره قرارگرفتند و راهنمایی های لازم را برای دوره های آینده به برگزارکنندگان و دانشجویان ارائه دادند.

در این بازدید  معاون  پژوهشی، معاون فرهنگی و دانشجویی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی و مدیر  حراست، رییس دانشکده هنر و مدیران گروه های آموزشی و فرهنگی نیز حضور داشتند.

در این نمایشگاه ۵۸ اثر تجسمی بر دیواره های نگارخانه سوره در کنار ویدئو مپینگ یادواره استاد شهید دکتر فهیمی به مناسبت حماسه خرمشهر و یادمان بزرگان انیمیشن ایران خودنمایی می کرد و  آثار انیمیشن دانشجویان و دانش آموختگان از نمایشگر به صورت همزمان در حال پخش بود.