کد خبر : 208352
تاریخ انتشار : 29 اردیبهشت 1396 14:7

آغاز به کار دومین جشنواره انیمیشن [بانگ بیداری بهار]

دومین جشنواره دانشجویی انیمیشن سوره با نام "بانگ بیداری بهار" از سی و یکم اردیبهشت تا سوم خرداد (همزمان با آزادسازی خرمشهر) میزبان بزرگان و علاقه مندان انیمیشن است.
این جشنواره که به همت کانون انیمیشن سوره و گروه کارشناسی ارشد انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره برگزار می شود پس از برگزاری چشمگیر آن در آستانه بهار ۹۵ اینک برای دومین بار برگزار می شود.
 این رخداد با نمایش پنجاه وچهار اثر از استادان و دانشجویان گروه آموزشی انیمیشن، شاهد رقابت ده ها فیلم دانشجویی انیمیشن و میزبان بیش از ده نشست و کارگاه آموزشی گوناگون در موضوعات انیمیشن با حضور استادان نام آشنای کشور خواهد بود.
در آیین پایانی نیز به همراه نمایش آثار بزرگداشت استاد نمونه گروه برگزار خواهد شد و در کنار آن از دانش آموختگان افتخارآفرین تقدیر می گردد.
گفتنی است ورود و بازدید همه علاقه مندان این رشته به تمامی بخش های جشنواره آزاد است.