کد خبر : 207995
تاریخ انتشار : 26 اردیبهشت 1396 9:54

اختتامیه هفتمین دوره مراسم هفته معمار دانشگاه سوره

اختتامیه هفتمین دوره هفته معمار با عنوان « بزرگترین اجتماع دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی» در تالار سوره حوزه هنری در روز یکشنبه ۲۴ ام اردیبهشت ماه برگزار گردید.

در این برنامه که با حضور مدیران ستادی دانشگاه، اساتید و دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره برگزار گردید، دکتر اصانلو ریاست دانشکده معماری و شهرسازی و  دکتر شفیع پور مدیریت امور فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند.

در ادامه این مراسم گزارشی از مراحل  ساخت پاویون دانشکده معماری و شهرسازی توسط تیم اجرایی ارائه گردید و از عوامل ساخت پاویون تقدیر و تشکر شد.

در این برنامه، گزارش هایی از فعالیت های انجام شده در  هفته معمار  بیان گردید و از نفرات برگزیده مسابقات نیز تقدیر گردید.